DIRECT(LY) DIGITAL powered by Direct Media

3. oktobar 16:30 – 18:00, Marsh Open Space

Tema radionice:

Digital bez rukavica. Istine, laži, zablude. Otvoreni razgovor i diskusija o alatima, brojevima, kreativi… O tome šta u svetu digitalne komunikacije “radi”, a šta ne, šta se sme, a šta ne sme i zašto ne. Radionica Direct Medije pruža praktičan uvid u komunikacijska znanja i veštine na koje treba obratiti pažnju kada pokrećete kampanju na digitalu i na čemu raditi kada zakoračite u svet digitala s ciljem da vas druga strana zaista “čuje”.

Radionicu vode:

Igor Černiševski, Digital Group Account Manager sa iskustvom rada na više od 500 digitalnih projekata i razvoja nekih od najnaprednijih digitalnih kampanja na tržištu Srbije.

Sanja Lalević-Cvetković, Head of Digital, radila je na nagrađivanim projektima i primenjivala najmodernije digitalne tehnologije za najvažnije klijente agencije na više od 500 digitalnih projekata.

Direct Media Srbija je vodeći medijski sistem u Jugoistočnoj Evropi koji pruža integrisanu komunikacijsku uslugu internacionalnim i domaćim kompanijama i brendovima. Istovremeno se bavi unapređenjem medijskog okruženja kroz plasman televizijskog sadržaja vrhunskog kvaliteta. Misija kompanije je u iznalaženju optimalnih komunikacijskih rešenja na dobrobit partnera, rast njihovog poslovanja, ali i industrije i društva u celini.

Direct Media

 

Prijave za radionicu su zatvorene. Sva mesta su popunjena