DIGITALNA TRANSFORMACIJA U PREDUZETNIŠTVU powered by GIZ

3. oktobar 12:00 – 13:30, Marsh Open Space

Tema radionice:

Šta je digitalna transformacija i koja je njena uloga u preduzetničkom poduhvatu? Koji su njeni uticaji i posledice na naš život i naše poslovanje?
Kroz interaktivne vežbe ćete doći do mogućih ideja za primenu digitalne tehnologije i njenih biznis modela i unaprediti svoje poslovanje!

Radionicu vodi:

Tijana Sekulić, CMC konsultant i trener, radi u oblastima edukacije i savetovanja, na projektima za razvoj brenda i vizuelnog identiteta preduzeća, društvenih medija i mreža a specijalnosti su joj interaktivni treninzi – timski rad, motivacija, internet, marketing, online komunikacija i društvene mreže.

Miodrag Kostić, CMC – Sertifikovani menadžment konsultant, iskusni stručnjak na inovacionim EU projektima u Srbiji, sa iskustvom rada sa više stotina domaćih i regionalnih kompanija izvodeći treninge i interaktivne radionice na temu prodaje, interne komunikacije, liderstva, upravljanja promenama, timskog rada i unapređenja poslovanja korišćenjem Lean metodologije.

Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit GmbH (GIZ) je implementaciona organizacija Nemačke Vlade koja u ime nemačkog Saveznog ministarstva za ekonomsku saradnju i razvoj (BMZ), podržava Srbiju kroz mnogobrojne bilateralne i regionalne projekte. Od 2000. godine, Savezna Republika Nemačka je kroz neposrednu pomoć izdvojila za Srbiju 1,7 milijarde evra.

GIZ

Prijave za radionicu su zatvorene. Sva mesta su popunjena